ARTdeck 

✨️Wie is Nicolette Van Den Hadelkamp en waarom heb ik voor dit kaartendeck gekozen? ✨️

 

Nicolette van den Hadelkamp is een Nederlandse kunstenaar, haar kunst staat bekend om haar kleurrijke kunstwerken geïnspireerd door de vrouwelijke kracht die voortkomt uit zachtheid, wijsheid en verbinding. De schilderijen van Nicolette geven inzicht in haar rijke en diepe innerlijke wereld. wat je ook zou kunnen omschrijven als een verbinding met het goddelijke en het hart.

 

 Dit carddeck is ontworpen voor de moderne vrouw die op reis is naar zelfbewustzijn. Dit is voor de vrouw die eerst in zichzelf durft te zoeken. De kunstwerken en woorden begeleiden je naar je innerlijke wijsheid, zodat je kunt vertrouwen op je eigen proces. Elke kaart belichaamt een aspect van jou, een weerspiegeling van je goddelijke zelf. 

 

Zoals je ziet is mijn logo van The Home Of Wellbeing een Libelle, en was ik ook heel aangetrokken door haar prachtige Art ervan. Want dit is ook de fase waar ik momenteel inzit. Opzoek naar het vrouwelijke, om terug in mijn eigen krachten te staan. Transformatie, meer hartopener en lief voor mezelf zijn.

Hieronder vindt je de betekenis ervan en waar het mij | jou naartoe kan leiden.

 

🦋 Ware kleuren van goddelijk licht 🦋

De Libelle is een symbool van transformatie. Ze doorlopen verschillende stadia van zelfgroei en ontwikkeling totdat ze volwassen worden. De libel vertegenwoordigt, naast transformatie, aanpassingsvermogen, vreugde, lichtheid van het zijn en het laten schijnen van je ware aard.

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien door de ware kleuren van het goddelijke licht in jezelf te reflecteren. Wees deze verandering met lichtheid en vreugde voor jezelf en anderen. Het is prima om diep in je emoties te duiken, maar verlies jezelf er niet in. Blijf in contact met het speelse innerlijke kind of geef dit innerlijke kind de ruimte om te spelen als dat is wat zij nodig heeft.

 

Dus deze kaarten zijn zeker een aanrader aan alle lieve vrouwen, om dagelijks te worden bijgestaan in je innerlijke reis naar zelfbewustzijn.

Namaste🙏