Smudgeproducten


Deze Tips helpen je bij Kamer Reinigen met Salie 

Er zijn dus verschillende manieren waarop je een huis kunt zuiveren van negatieve energie. Denk voordat je begint vooral aan de veiligheid en ventilatie en bedenk alvast welke positieve wensen je in huis wilt verspreiden. Sluit vervolgens af met een smudge voor jezelf of begraaf je kruidenbundeltje plechtig. Zo maak je er een echt ritueel van!

Zorg voor Veiligheid Tijdens het Huis Reinigen met Salie 

Het allerbelangrijkst is dat je tijdens de ceremonie je huis niet in de fik zet. Want waar een smeulende stick is, kan gemakkelijk vuur ontstaan. Let op waar je rook langs laat gaan! Kom dus niet te dicht bij gordijnen, kleedjes of ander brandbaar materiaal en hou een blusser bij de hand.

Ramen en Deuren open tijdens Salie Branden 

Witte salie branden in huis wordt al snel intens, omdat de geur lang kan blijven hangen. Gebruik dus niet al te grote hoeveelheden en zet zoveel mogelijk ramen en deuren open. Zo kan de rook bovendien het hele huis door waaien en alle vertrekken reinigen.

Huis Smudgen door te Roken in Alle Hoeken 

Loop door het vertrek en zwaai rustig met de bundel zodat de rook in alle hoeken, langs de muren en rond alle ramen komt. Visualiseer je dat de rook alle energie in huis wegneemt die er niet hoort te hangen. Zie deze elementen oplossen en door het raam verdwijnen, alle negatieve energie met zich meevoerend en ruimte makend voor welzijn en plezier.

Een Wens voor Elke Kamer 

Behandel je het hele huis? Doe dat dan van boven naar beneden, dus van zolder naar kelder. Bedenk alvast voor elk vertrek met welke intentie je deze reinigt en formuleer een wens. Bijvoorbeeld: “Ik reinig deze kamer van alle onzuiverheden, negativiteit of iets dat niet past bij de mensen die hier wonen.” Zo focus je op positieve energie! Sluit na het reinigen van de kamer de deur, zodat de negatieve energie het raam uit waait en niet terug je huis in.