Maha Massala Blend

Inhoud: 8 extra duurzame dikke staven

Duur: elke stick duurt 1 uur

Samenstelling: Etherische oliën, geconcentreerde aromatische olie, laurier, eucalyptus, ceder, fruitbiomassa . houtskool, natuurlijk bindmiddel en zout.

De combinatie van zwarte orchideeën, vanille, laurier en eucalyptus vormen een brug van verbinding tussen het materiële en het spirituele; een diepe en onthullende ervaring. Gaia nodigt je uit om je te verbinden met de wijsheid van de natuur en de innerlijke vrede te vinden die je nodig hebt om de uitdagingen van het leven met vertrouwen en sereniteit onder ogen te zien. 

 

De doosjes worden geleverd met een Nederlandse vertaling. 


Maha Massala Blend

€ 9,75

Maha Massala Blend

€ 9,75

In deze Masala-blend komen de onzichtbare dynamiek van de kosmos en de innerlijke kracht van de aarde samen om met alle liefde de magie en energie te leveren die in planten en bloemen aanwezig zijn. In de Maha Incense Sticks projecteren de rozenblaadjes de onvoorwaardelijke liefde die samenkomt met de veilige en helende werking van de Gardenia, die samen met de geur van lelies een zuiverende werking heeft. Hierdoor ontstaat een heropleving van persoonlijke kracht die door de magie van Amberhars wordt versterkt. De welvaart wordt gevoed door de geur van Musk die intuïtie en gevoel voor schoonheid opwekt. Steeds wanneer de rook zich uitbreidt in de lucht, en zich vermengt met onze omgeving, komen van elk ingrediënt de voordelen in deze magische blend van Maha Masala vrij.

 

Rozenblaadjes

De verleidelijke geur van rozenblaadjes heeft een positieve invloed op de stemming en emotionele gezondheid.

Gardenia

Het zachte en zoete aroma van Gardenia geeft energie en verhoogt het libido om met volle teugen van het leven te genieten.

Lelie

De vriendelijke geur van lelies versterkt de geest, gevoelens van genegenheid en communicatie met dierbaren.

Amber Het zoete en mysterieuze aroma van barnsteen met zijn magische krachten trekt geluk aan en verdrijft negatieve energie.

Muskus

De heerlijke geur van musk is een zintuiglijke stimulans en neutraliseert negatieve emoties.